Logo Universiteit Utrecht

Educate-it bij Geesteswetenschappen

Nieuwsberichten

Summer Course ‘Versterk je onderwijs met ICT’ groot succes!

Op 5 & 7 juli konden docenten GW, REBO & UCU aan de slag met hun onderwijs tijdens de Summer Course ‘Versterk je onderwijs met ICT’. In 2 halve dagen werden docenten GW, REBO en UCU ondersteund bij het (her)ontwikkelen van hun onderwijs.

Aan de Summer Course namen 17 docenten deel, waarvan 8 van Geesteswetenschappen. De reacties waren enthousiast en de evaluaties positief.

“Op de eerste dag meer brede/algemene kennis en op de tweede dag verdieping a.h.v. eigen interesses. Veel ruimte voor vragen en behandelen van individuele vragen.

 

Wij als organisatoren hebben mooie, inspirerende ideeën voorbij zien komen.
Daarom organiseren we eind januari de volgende cursus: Winter Course ‘Versterk je onderwijs met ICT’.

Wil je in de tussenliggende periode aan de slag met online tools in je onderwijs? Neem dan contact op, wij kunnen natuurlijk meedenken en ondersteunen.

Neem voor meer informatie en inspiratie over ICT & Onderwijs contact op!
Educate-it GW

Reacties van deelnemers:

“Korte effectieve introductie in de mogelijkheden om onderwijs te vernieuwen.
Gericht op mijn onderwijsbehoeften.”

“Ten eerste dat ik überhaupt in aanraking ben gekomen met de it mogelijkheden, en ook heel leuk om een korte introductie van de mogelijkheden te krijgen en de mogelijkheid om tijdens de 2e sessie dieper in te gaan op wat je zelf interessant vindt / nodig hebt.”

“Ik vond het een ongelooflijk leuke en leerzame cursus.”

“De timing (einde van het academisch jaar). De mogelijkheid om alle tools kort te zien zodat je een idee krijgt van hoe je ze zou kunnen inzetten in je onderwijs.”

“Veel persoonlijke aandacht.
Ik wil dit vaker, want samen zo’n programma leren kennen helpt.”

“De maatwerk-kant: alles wat ik nodig had in mijn onderwijs kon centraal gesteld worden. Zo had ik er dus echt iets aan.”