Nieuwsberichten

Winter Course “Versterk je onderwijs met ICT!” voor docenten uit de binnenstad (2019)

Heb jij al ideeën hoe je je Onderwijs in 2019 gaat vormgeven? Begin het jaar goed, leuk en nuttig met collega’s in de binnenstad en versterk je onderwijs met de Winter Course van Educate-it GW, REBO en UCU!

Wanneer? 29 & 31 januari van 09:30 – 13:30
Waar? dinsdag Janskerkhof 2-3
donderdag Teaching & Learning Lab Buys Ballot gebouw
Voor wie? Voor alle docenten die aan de slag willen met hun onderwijs

Ervaringen van eerdere deelnemers aan de Summer/Winter Course:

Programma

Dinsdag 29 januari staat in het teken van inspiratie: maak kennis met de mogelijkheden van blended learning door middel van concrete voorbeelden en ervaringen van collega-docenten.

We sluiten de ochtend af met een lunch en een onderwijskundige sessie. Met een professional bespreek je jouw ideeën; jullie maken samen een start met het (her)ontwerp van je onderwijs en bepalen welke begeleiding je kunt gebruiken om dit ontwerp uit te werken.

Het programma op donderdag 31 januari is afgestemd op jouw voorkeuren. Je gaat de tools verder verkennen en leert hoe je deze kunt inzetten. Kortom, je krijgt een programma op maat voor je eigen onderwijs! De ochtend wordt afgesloten met een toolmarkt & lunch, zodat je met nog meer tools kunt kennismaken.

Kortom, je krijgt een programma op maat voor je eigen onderwijs!

De Winter Course draagt bij aan docentprofessionalisering. Als je een BKO/SKO traject ingaat, kun je deze Summer Course vermelden!

Geef je nu op!

Team Summer Course:

• Caro Bliekendaal (Faculty of Law, Economics and Governance Educate-it)
  • Yvonne de Jong (Educate-it Humanities)
  • Michiel Fleerkate (Educate-it Humanities)
  • Michiel Ruijgrok (Educate-it University College Utrecht)
  • Annet van der Riet (Educate-it University Utrecht)