Logo Universiteit Utrecht

Educate-it bij Geesteswetenschappen

Nieuwsberichten

Summer Course ICT & Onderwijs voor docenten uit de binnenstad (2016)

Bijna vakantie, maar toch al vol ideeën over je onderwijs voor het komende jaar? Begin je vakantie dan leuk en nuttig met collega’s in de binnenstad en versterk je onderwijs met de Summer Course van Educate-it GW & REBO!

Wanneer? 5 en 7 juli, van 10:00 – 13:00
Waar? Achter Sint Pieter 200
Voor wie? Voor alle docenten die aan de slag willen met hun onderwijs

Programma

Dinsdagochtend 5 juli staat in het teken van inspiratie & het maken van een ontwerp. Maak kennis met de mogelijkheden van blended learning door middel van concrete voorbeelden en ervaringen uit de praktijk.

We sluiten de ochtend af met een lunch en een speeddate sessie. Met een professional bespreek je jouw ideeën, jullie werken dit samen uit tot een concreet onderwijsontwerp en bepalen welke begeleiding je kunt gebruiken om dit ontwerp uit te werken.

Het programma op donderdagochtend 7 juli is afgestemd op het ontwerp dat je op 5 juli gemaakt hebt. Je gaat aan de slag met het uitwerken van je ontwerp en leert hoe je een voor jouw cursus bruikbare ICT tool kunt inzetten.

Kortom, je krijgt een programma op maat voor je eigen onderwijs!

De Summer Course draagt bij aan docentprofessionalisering. Als je een BKO/SKO traject ingaat, kun je deze Summer Course vermelden.

Opgeven:

Team Summer Course:

  • Caro Bliekendaal (REBO Educate-it)
  • Yvonne de Jong (Educate-it GW)
  • Michiel Fleerkate (Educate-it GW)
  • Marijke Hoogendoorn (Educate-it UU)