TCS is skilling me: vaardigheden in de brede bachelor digitaal ondersteunen

01 May 2016 - 01 Dec 2017
Ingrid Hoofd

Docenten extra tools en content geven bij het onderwijzen van de vaardigheden in de TOC1 en TOC2 cursussen.
D.m.v. het maken van 3 kennisclips over samenvatten, citatie-stijlen, en lezen met voet/eindnoten; het experimenteren met online peer-review in blok 2, het herstructureren van de BlackBoard omgeving.
Vervolgens de studenten en andere TOC docenten deze clips en tools laten evalueren, indien succesvol, implementeren in de syllabi van de TOCs en BCOs.

Docenten extra tools en content geven bij het onderwijzen van de vaardigheden in de TOC1 en TOC2 cursussen (thematisch-oriënterende cursussen in jaar 1, blokken 1 en 2), en de BCO (basiscursussen) in jaar 1, blok 4. Deze content zal logisch geïmplementeerd dienen te worden in een beter gestroomlijnde BlackBoard omgeving (‘TCS Is Skilling Me’).

De taak van de docenten vergemakkelijken (bv. dat ze eenvoudig naar relevante basis-content kunnen verwijzen, of dat ze eenvoudiger peer-reviews kunnen implementeren).
Het onderwijzen van vaardigheden in de verschillende cursussen homogener maken (dus dat studenten niet klagen over verschillen tussen TOCs).
Dat studenten deze content gebruiken voor het maken van hun opdrachten en regelmatig gebruik maken van de vernieuwde leeromgeving ‘TCS Is Skilling Me.’