Logo Universiteit Utrecht

Educate-it bij Geesteswetenschappen

Nieuwsberichten

Positieve reacties Summer Course ‘Versterk je onderwijs met ICT’!

Op 4 & 6 juli konden docenten aan de slag met hun onderwijs tijdens de Summer Course ‘Versterk je onderwijs met ICT’. In 2 halve dagen werden docenten ondersteund bij het (her)ontwikkelen van hun onderwijs. Dit jaar konden voor het eerst alle docenten meedoen aan een Summer Course op een van de 3 verschillende locaties. Een groot succes dus!

Aan de Summer Course Binnenstad namen 19 docenten deel, waarvan 7 van Geesteswetenschappen. De reacties waren enthousiast en de evaluaties zeer positief.

“Op de eerste dag meer brede/algemene kennis en op de tweede dag verdieping a.h.v. eigen interesses.
Veel ruimte voor vragen en behandelen van individuele vragen.”

Wij als organisatoren hebben mooie, inspirerende ideeën voorbij zien komen en kijken dan ook weer uit naar de Winter Course die eind januari zal worden gehouden.

Wil je in de tussenliggende periode aan de slag met online tools in je onderwijs? Neem dan contact op, wij kunnen natuurlijk meedenken en ondersteunen.

Neem voor meer informatie en inspiratie over ICT & Onderwijs contact op!
Educate-it GW

Een indruk van de Summer Course 2016

Reacties van deelnemers:

“Op de eerste dag meer brede/algemene kennis en op de tweede dag verdieping a.h.v. eigen interesses. Veel ruimte voor vragen en behandelen van individuele vragen.

“De summer course geeft een helder overzicht van de beschikbare ICT tools.”

“Veel info, goed georganiseerd, plezierige interactie, veel ondersteuning.”

“Ik vond het zeer goed georganiseerd, veel ruimte voor vragen vind ik heel fijn, ik heb gelijk een aantal ideeën kunnen toepassen in mijn onderwijs nadat ik de cursus had gedaan, veel ideeën opgedaan voor toepassingen.”

“Dat was super goed gestructureerd – easy to follow!

“Diverse keuzemogelijkheden, introducties en ervaringen.”