Logo Utrecht University

Educate-it at Humanities

Trainingen en workshops

Er worden vele workshops aangeboden op het gebied van ICT & Onderwijs. Hieronder vind je wat binnen Geesteswetenschappen en de UU wordt aangeboden.

 

Workshops & Trainingen Educate-it GW

Educate-it GW biedt enkele workshops aan op het gebied van Blackboard en Caracal, naast individueel advies over het gebruik van Blackboard en onderwijskundig advies over het onderwijs in het algemeen.

Direct aanmelden

Blended Learning Educate-it UU

Wil je weten wat de UU precies onder Blended Learning verstaat, welke tools je voor Blended Learning kan inzetten en hoe je je onderwijs kan herontwerpen naar een blended learningvorm? Volg dan de blended modules over Blended Learning.

Naar de modules

Toetsing Educate-it UU

De faculteit Geesteswetenschappen heeft, in samenwerking met het Centrum voor Onderwijs en Leren (COLUU) een scholingsprogramma rondom toetsing voor docenten ontwikkeld. Het programma is volledig online te volgen en omvat vier web-workshops, die zijn aangevuld met losse verdiepingsmodules over specifieke onderwerpen m.b.t. toetsing.

Naar de modules

COLUU scholing

Leidinggevenden, docenten en (begeleiders van) promovendi kunnen hier terecht voor duurzame competentieontwikkeling, individuele begeleiding, thematische workshops of cursussen.

Bekijk het aanbod